Communities

Communities kun je omschrijven als een groep of club mensen die zich samen inzetten om een ideaal of doel te verwezenlijken. Dorpsgemeenschap Havelte is zo’n club. Maar er zijn heel veel andere clubs die zich verenigen om iets in of voor ons dorp te bereiken. Met elkaar vormt zich zo ook in Havelte een dorpsgemeenschap met veel kleur en ambities. Waardoor we een levend dorp zijn en blijven.
Dorpsgemeenschap Havelte is op zoek naar foto’s of andere kunstzinnige uitingen van groepen dorpsbewoners, waarin tot uitdrukking komt wat hen (ver-)bindt. Als voorbeeld van wat we bedoelen hebben we zelf de foto geplaatst van het Havelter dorpsfeest 2016.

Wie zich zo wil presenteren op deze website wordt van harte uitgenodigd via het mailadres van de webmaster een bijdrage op te sturen. Hoe meer materiaal we kunnen plaatsen, hoe beter het beeld wordt van de veelzijdigheid van ons plaatselijk samen-leven.

 

Havelter dorpsfeest 2016

   
Het Havelter dorpsfeest 2016 was opnieuw een succes. Een mooi voorbeeld van hoe wij Havelters samen feest kunnen vieren. Complimenten voor de organisatie en voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen en deelgenomen aan deze happening.