Bestuur

Rob van den Brink 3

Rob van den Brink (voorzitter) is in Indonesië geboren en woont sinds 2015 in Havelte. Hij begon zijn loopbaan bij de Rijks Universiteit van Groningen en was daar ook werkzaam aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Na 25 jaar verhuisde hij naar Epse bij Deventer omdat hij directeur werd van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

Na mijn pensionering ben ik voor de tv-zender Eurosport commentaar gaan geven bij verschillende sportprogramma’s. Ik ben getrouwd met Hedy en samen hebben we 4 dochters en 9 kleinkinderen. De meeste van onze kinderen wonen in de buurt. De keuze voor het mooie en gezellige Havelte met haar prachtige omgeving was daarom snel gemaakt.

foto Yde dgh Yde Huizinga (penningmeester) woont en werkt sinds 2004 in Havelte, een bijzonder dorp met historische plekken en gebouwen, maar met een modern dorpscentrum. Hij vindt het belangrijk dat Havelte voor iedereen leefbaar blijft en wil daaraan zijn steentje bijdragen. Als voorzitter heeft hij overleg met veel andere mensen en instanties. Het bestuur bestaat volgens hem alleen uit gezellige mensen.
Het Piet Soerplein is niet mijn favoriete plek, maar ik vind het mooi dat iedereen die hier komt wel een mening heeft over dit plein. Ik vind het fijn dat ik mij mag inzetten om het plein een facelift te geven. Zodat het in de toekomst een iets gezelliger plein gaat worden. Het is mooi dat je zo de ontwikkeling van een dorp kunt zien... En dat maakt dit vrijwilligerswerk zo leuk! 
foto volgt 274x168

Huib de Wit (secretaris) - meer info volgt. 

Ik houd mij bezig met het secretariaat. Meer info volgt.

Kees Hey

Kees Heij (lid) woont al zo'n 30 jaar, samen met Koosje, met veel plezier in Havelte. Nu ze met pensioen zijn is er tijd genoeg om zich in te zetten voor dit mooie dorp. Hun beide zonen zijn inmiddels uitgevlogen. Kees was technisch/commercieel adviseur in de metaal en kunststof verwerkende industrie.

Op de foto sta ik op het evenemententerrein. Dit veel gebruikte terrein is al minstens 2 keer serieus bedreigd geweest. Door woningbouw en een nieuwe Molenhof. Verzet vanuit de Havelter bevolking heeft dit voorkomen. Een bewijs dat betrokkenheid invloed heeft. Dit probeer ik als bestuurslid ook te doen.

hilbert vd belt - 274x152 

Hilbert van de Belt (lid) werd in Wapserveen geboren, maar woont al sinds zijn achtste in Havelte. Na zijn actieve sportleven is hij jaren jeugdtrainer bij vv Havelte, leider van het 1e elftal en lid van het Jeugdbestuur geweest. In het bestuur van de Dorpsgemeenschap heeft Hilbert de Werkgroep Jongeren als aandachtsgebied.

Havelte is gewoon een fijn dorp om op te groeien. Het prettige gevoel dat Havelte mij geeft, wil ik graag behouden voor de jeugd. Maar we moeten niet stil blijven staan. Daarom werk ik graag mee aan de ideeën die onder de jeugd leven.