Bestuur

Rob van den Brink 3

Rob van den Brink (voorzitter) is in Indonesië geboren en woont sinds 2015 in Havelte. Hij begon zijn loopbaan bij de Rijks Universiteit van Groningen en was daar ook werkzaam aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Na 25 jaar verhuisde hij naar Epse bij Deventer omdat hij directeur werd van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

Na mijn pensionering ben ik voor de tv-zender Eurosport commentaar gaan geven bij verschillende sportprogramma’s. Ik ben getrouwd met Hedy en samen hebben we 4 dochters en 9 kleinkinderen. De meeste van onze kinderen wonen in de buurt. De keuze voor het mooie en gezellige Havelte met haar prachtige omgeving was daarom snel gemaakt.

foto volgt 274x168

Huib de Wit (secretaris) - meer info volgt. 

Ik houd mij bezig met het secretariaat. Meer info volgt.

 

Eric Olaf Brinkers (penningmeester) is in Berkum (Zwollerkerspel) geboren en opgegroeid in Dalfsen. Na zijn studie Geografie aan de NHL (Ubbo Emmius) is hij in de ICT beland. Vanaf 2009 is hij zelfstandig ICT consultant voor de grotere ICT projecten het meest bij de Rijksoverheid. Hij en zijn gezin wonen sinds 2002 in Havelte. In het bestuur is hij de penningmeester.

Eric Olaf zijn grootste hobby is zeilen en als het een beetje kan is hij te vinden op het water (Friesland/Ijsselmeer).